Ügyfélszolgálat

Biztonság otthon - HEPA szűrő

A por kéretlen, de kétségtelenül elkerülhetetlen vendég a ház körül.Mindenki próbál mindent bevetni, hogy megszabaduljon tőle, de a probléma az allergiában szenvedők esetén a leginkább akut. Az allergia intenzitásától függően a por kellemetlen tünetekkel járhat – a köhögéstől és orrfolyástól a veszélyes allergiás reakciókig. Ugyanakkor az egészséges emberek sem érezhetik magukat teljes biztonságban. A kedvezőtlen körülmények miatt az allergia bárkit érinthet, ezért egy megfelelő szűrővel ellátott porszívó nem csak az allergiában szenvedők számára kötelező kellék.

 

A legmagasabb minőségű ún. HEPA szűrőt tartalmazó porszívók egyszerűen felbecsülhetetlenek számukra!A műgyantával összeillesztett rostokból készült, vastag HEPA szűrő egy rendkívül hatásos akadályt képez szinte minden típusú szennyeződés ellen.

 

A HEPA H13 szűrő a jelenleg porszívókban használt (és a Solars és Syrius 1600,0 HQ Zelmer modellekbe épített)HEPA szűrők közül a legeredményesebb, hiszen hatékonyan szűri az akár 0,3 mikronméretű részecskéket is! Ez azt jelenti, hogy a por, pollen és gombaspórák mellett a szűrő még a dohányfüstöt is kiszűri.